Particulieren

Bouwen is een zaak van vertrouwen. Bij de nieuwbouw, verbouw of renovatie van uw woning wilt u immers niet wakker liggen van het resultaat.
Wij begrijpen dat als geen ander. Al jarenlang zetten wij ons met enthousiasme en vakmanschap in om onze klanten de kwaliteit te leveren die ze van ons verwachten.

Dat begint met het vertalen van uw wensen in een bouwontwerp, samen combineren we uw visie en onze praktijkervaring tot iets moois!
Vervolgens brengen we het ontwerp tot leven met oog voor detail, kwalitatief mooie, duurzame materialen en vooral liefde voor het vak.

NIEUWBOUW

Het is misschien wel de grootste investering van uw leven. Het laten bouwen van een eigen huis. Het is een beslissing die u weloverwogen neemt. Factoren als kwaliteit, duurzaamheid en kostprijs zijn mede bepalend voor uw keuze.
Wij begrijpen als geen ander wat er voor u allemaal bij komt kijken en begeleiden u graag bij dit proces.

Wat kunt u van ons verwachten? Eerlijk en vertrouwd advies, vakmanschap, ervaring en natuurlijk originele en slimme ideeën die bijdragen aan een fraai en duurzaam resultaat.

Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies op maat.

nieuwbouw

VERBOUW EN ONDERHOUD

Hebt u meer ruimte nodig of wilt u een levensduur bestendige woning? Of eindelijk die extra garageruimte voor uw hobby. Uiteraard kunt dan op zoek gaan naar een andere woning, maar in veel gevallen is verbouw van uw eigen huis een interessante mogelijkheid.
Afhankelijk van uw persoonlijke situatie hebben wij tal van opties om uw woning aan te passen aan uw wensen en omstandigheden. Daarbij kijken we niet alleen naar vandaag maar vooral ook naar de toekomst.
We adviseren u aan de hand van de nieuwste ontwikkelingen in de bouwwereld en samen met u komen we tot een oplossing die in alle opzichten invulling geeft aan uw woonwensen.

Uiteraard voeren wij ook al het benodigde onderhoud, zowel binnenshuis als buitenshuis, aan uw woning uit. Hierbij kunt u ook denken aan isolatie en andere energiebesparende maatregelen.
We bieden u slimme oplossingen die snel kunnen worden gerealiseerd met een minimum aan overlast.

onderhoud & verbouw

RECREATIEWONINGEN

Een 'broodje speciaal' is voor ons het onderhoud en de renovatie van recreatiewoningen. Zo hebben wij op camping de Burd  in Grou verbouwingen uitgevoerd aan diverse recreatiewoningen en hebben wij een recreatiewoning op Ameland volledig gerenoveerd en uitgebreid.

recreatiewoningen