Over ons

Wij zijn een allround bouwbedrijf dat al sinds 1972 gevestigd is in Berltsum. Door met een klein en slagvaardig team te werk te gaan zijn wij snel inzetbaar en zijn de lijnen kort.

Onze visie: Uw wensen als klant zijn ons uitgangspunt om samen te komen tot een duurzaam en inspirerend eindresultaat. Of het nu nieuwbouw van uw woonhuis, een verbouwing of renovatie van uw eigen woning, of periodiek onderhoud betreft: wij zetten ons elke dag in om uw ambitie te realiseren.

We realiseren ons dat voor u de bouw van een nieuwe woning of een verbouwing een belangrijke stap in uw leven en een grote investering is. Het vertrouwen dat u ons schenkt in de uitvoering van uw project motiveert ons om nét dat stapje verder te doen. En als dat inhoudt dat we 's avonds of in het weekend door moeten werken om de tijdsplanning waar te maken? Dan doen we dat toch gewoon!

Uiteraard geldt dat ook voor de zakelijke markt: wij zijn niet zomaar voor uw organisatie aan het werk, wij maken deel uit van uw team! We maken duidelijke afspraken en informeren u gedurende de voortgang van uw project regelmatig en transparant, waardoor uw investering leidt tot het gewenste resultaat.